Tar bort min tatuering

Hej,

Nu ska den bort, min tribal som jag gjorde på min 18års dag.

Nu ca, 20 år senare så bestämde jag mig för att ta bort den, jag har egentligen velat ta bort den redan för 15 år sedan, men den har liksom inte stört mig så jag har låtit den vara. Den stör mig inte nu heller, men den stör mig varje sommar när man går med t-shirt.

Under en period så tänkte jag göra en cover up men det blev mer komplicerat än jag trott. Delvis var jag tvungen att välja ett rätt stort motiv och jag var även tvungen att anpassa motivet till tribal som jag har vilket gjorde att jag aldrig riktigt kände mig nöjd med cover up tatueringen jag valt. så av den enkla anledningen har jag bestämt mig för att ta bort den med laser istället.

Men nu är tid bokad och det kommer ta ca 5 – 8 behandlingar innan den försvinner, men det är det värt.

Jag har läst en del om just borttag av tatuering med laser och en del skriver att det är mer smärtsamt än själva tatueringen.

Det ser vi fram emot, NOT.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.