Rolig fiskrestaurang med radiostyrd båt!

Jag har avverkat en riktigt stressig period så i fredags bestämde jag mig för att göra något roligt under helgen. Efter att ha packat weekendbagen styrde jag bilen mot Stockholm och checkade in på ett centralt hotell. Jag mötte upp en vän som hade bokat bord på skaldjursrestaurangen Räkan. Jag var så positivt överraskad. Världens härligaste ställe med pinfärska skaldjur och fisk. Vi blev serverade av en radiostyrd båt, så häftigt!

  • Stort sortiment av både fisk och skaldjur
  • Serveringen är en upplevelse i sig
  • Jättemysig och välkomnande atmosfär

Ni undrar kanske vad jag åt? Jag började med gratinerade havskräftor, följt av en torskrygg med potatis som var himmelsk, och till dessert valde jag en chokladfondant. Vi rullade ut från restaurangen efteråt eftersom vi var så mätta. En helt underbar restaurang där man även kan beställa mat via deras e-saluhall vilket är ett riktigt smidigt koncept! Du får dock inte maten levererad i en räkbåt men kan däremot frossa i alla deras delikatesser på hemmaplan.

Det här inlägget postades i Blandat, Mat. Bokmärk permalänken.