Det finns nya fönster i gammal stil

Jag gillar den gamla stilen och bor också i ett gammalt hus. Men när det var dags att byta ut fönsterna tyckte jag att det var jättetråkigt och att nya fönster skulle förstöra den gamla och mysiga stilen jag hade på huset. Det jag inte visste då och som jag blev väldigt glad för att höra var att det fanns något som kallas kulturfönster och där valde jag kopplat 3-glasfönster till vårt härliga gamla hus.

 

Jag fick behålla charmen

 

Jag har alltid tyckt att det är fönsterna som ger ett hus sin charm. Och där har mina gamla fönster verkligen gjort sitt för att bevara både den gamla stilen och charmen. Men allt har sin tid och det var dags att byta ut dem. träfönster får du alltså i gammal stil med spröjs eller utan, så som du vill ha dem. Du behåller både charmen och värmen i huset kan man säga, så det är absolut det mest ekonomiska att göra.

  • Bevarar gammal stil
  • Det är ekonomiskt
  • Behåller husets charm

Så vill du såsom jag bevara den gamla stilen så kan du det och fortfarande ha nytt. Att välja kulturfönster är en riktigt bra lösning på problemet när du inte vill ha en för stor förändring men samtidigt vill förnya och förbättra. Jag valde kopplat 3-glasfönster till mitt hus och jag är jättenöjd med det. Så byt gammal mot nytt, men bevara gärna den gamla stilen som är så charmig.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.