Bra tips på praktiska balkongmöbler

Jag älskar att bo i en lägenhet med stor balkong, det var något jag alltid saknade i min förra lägenhet. Och nu när jag har en stor inglasad balkong vore det ju dumt att inte utnyttja det! Jag har varit på jakt efter utemöbler hela våren, jag har googlat på alla möjliga sorters möbler och fastnade till slut för en soffa och en fåtölj. Först tänkte jag köra på ett café set som ett komplement till soffan men jag tror jag kommer utnyttja loungegruppen betydligt mer än ett fristående bord och stolar. Jag planerar att spendera hela sommarkvällarna med en bok på min balkong, eller hänga där när jag får besök (så skönt att slippa vara inne!).

Snygga och lättskötta utemöbler

En dealbreaker för min del är att ha möbler som kräver mycket omsorg. Eftersom jag vet med mig att jag inte kommer att ställa mig och olja in en teakmöbel om ett år blev mitt val av konstrotting. Dels är det helt underhållsfritt och bleks inte av solen och dels tycker jag att det ser lyxigt ut med en loungegrupp hemma. Finns så himla mycket snyggt att välja på nu! Det är så obeskrivligt skönt att krypa upp i soffan på kvällarna och jag har redan börjat spendera en stor del av min vakna tid på balkongen. Hoppas att det blir en lång och varm sommar!

  • Loungegrupp till sena sommarkvällar
  • Balkongmöbler i konstrotting
  • Underhållsfria slitstarka möbler
  • Vardagslyx på balkongen
  • Snygg och skön soffa och fåtölj

Är du i valet och kvalet kring vilka utemöbler du ska köpa? Jag skulle säga att det aldrig blir fel med utemöbler i konstrotting. Det passar i alla sorters miljöer, oavsett om du har inrett din balkong i marint, retro eller modernt tema. Det finns ingenstans där en skön loungegrupp i konstrotting inte passar in. Blir möblerna smutsiga eller dammiga är det bara att skölja av dem. Och tänk efter noga vad du vill ha ut av din

Det här inlägget postades i Blandat, Utemöbler. Bokmärk permalänken.