Borttag av tatuering

Tjena.

Nu har jag startat behandlingen för att ta bort min tribal som jag gjorde när jag var ung och dum, 2st behandlingar har jag hunnit göra och jag är förvånad över hur bra det går.

Tatueringen hart liksom bleknat till och enligt läkaren så har vi goda att den försvinner helt.

Totalt kommer det att bli 8st behandlingar där jag redan gjort 2st.

För er som inte vet så är det en laser som skjuts in i huden och den liksom bränner bort bläcket. Huden blir lätt ”bränd” (vet inte riktigt hur jag ska förklara) för att sedan läka och bilda nya hudceller? Märker att jag kanske inte är rätt person för att förklara vetenskapen bakom Tatueringsborttagning.

Jag är nöjd och det är det viktigaste, nu återstår 6st behandlingar till och först efter det kommer jag att posta bilder på för-under och efter behandlingen 🙂

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.